AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur pilavı istemek

Kahve falında bulgur pilavı istemek

Kahve falında bulgur pilavı istemek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, zamandan da kar edeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, dönülmez yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı istemek gördüyseniz:

  • İvme kazanan konulara ilgi göstermenizde fayda var.

Kahve falında bulgur pilavı istemek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohutlu bulgur pilavı görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı ve tavuk yemek hataların telafi edileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı yaptığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında tavuklu bulgur pilavı görmek sorunlarının da son bulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı yemek görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir