Kahve falında bulgur istemek

Kahve falında bulgur istemek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulgur istemek gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Kahve falında bulgur istemek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı istemek sosyal konumunun değişeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında ince bulgur yemek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına inanılır.

Kahve falında domatesli bulgur pilavı görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında bulgurun içinde kurt görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur haşlamak malının ve parasının da büyüyeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru bulgur görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur toplamak büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir