AnaSayfa / Genel / Kahve falında bülbül sesi duymak

Kahve falında bülbül sesi duymak

Kahve falında bülbül sesi duymak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, zor durumda kalacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına delalet eder.

Kahve falında bülbül sesi duymak gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Kahve falında bülbül sesi duymak olumsuz haberler alacağına, asla harama bulaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bülbül sesi dinlemek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bülbül öldürmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına işaret eder.

Kahve falında hint bülbülü yakalamak düzenli bir işe kavuşulacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hint bülbülü kuşu görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölü bülbül görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hint bülbülü görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, bazen de rahat geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bülbül yuvası görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir