AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bülbül görmek

Kahve falında ölü bülbül görmek

Kahve falında ölü bülbül görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, arzuların yerine geleceğine, kötü sözler duyacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, içinin ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bülbül gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında ölü bülbül görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında bülbül sesi dinlemek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine inanılır.

Kahve falında hint bülbülü yakalamak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Kahve falında hint bülbülü kuşu görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına işarettir.

Kahve falında bülbül görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, kavgaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bülbül öldürmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bülbül sesi duymak bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında hint bülbülü görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir