AnaSayfa / Genel / Kahve falında bülbül yuvası görmek

Kahve falında bülbül yuvası görmek

Kahve falında bülbül yuvası görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, anne baba duasının alınacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayatın fal sahibine güleceğine inanılır.

Kahve falında bülbül yuvası gördüyseniz:

  • Yolculuklarınız daha rahat bir hale gelebilir.

Kahve falında bülbül yuvası görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bülbül sesi dinlemek huzurlu günlerin biteceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bülbül öldürmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bülbül görmek yüksek bir makama geleceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hint bülbülü görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bülbül görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, başka işler deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bülbül görmek hayatının kolaylaşacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında hint bülbülü kuşu görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir