AnaSayfa / Genel / Kahve falında bülbül sesi dinlemek

Kahve falında bülbül sesi dinlemek

Kahve falında bülbül sesi dinlemek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bülbül sesi dinlemek gördüyseniz:

  • Çok hassas bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında bülbül sesi dinlemek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bülbül sesi duymak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bülbül görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işarettir.

Kahve falında bülbül yumurtası görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Kahve falında sarı bülbül görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hint bülbülü görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, uzun ve hayırlı bir ömre rivayet eder.

Kahve falında beyaz bülbül görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında hint bülbülü yakalamak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir