AnaSayfa / Genel / Kahve falında hint bülbülü görmek

Kahve falında hint bülbülü görmek

Kahve falında hint bülbülü görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, hasretin biteceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında hint bülbülü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Kahve falında hint bülbülü yakalamak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hint bülbülü görmek şifa bulacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında hint bülbülü kuşu görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bülbül yumurtası görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bülbül görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bülbül görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, kişisel kavgaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında arap bülbülü görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında bülbül tutmak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir