AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık tencere görmek

Kahve falında bulaşık tencere görmek

Kahve falında bulaşık tencere görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, kendini yiyip bitireceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, geleceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bulaşık tencere gördüyseniz:

  • Maddi alanlarda da daha pratik hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak gücünün azalacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bulaşık tencere görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle bulaşık yıkamak sıhhate ve saadete kavuşacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkanmış bulaşık görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, zor durumların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli bulaşık yıkamak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bulaşıkları makineye dizmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yıkanmış temiz bulaşık görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka evde bulaşık yıkamak çok büyük başarılar kazanılacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir