AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık kaşık görmek

Kahve falında bulaşık kaşık görmek

Kahve falında bulaşık kaşık görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bulaşık kaşık gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Kahve falında bulaşık kaşık görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkamak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bulaşık makinası almak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinde bulaşık yıkamak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahve bulaşığı görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfakta kirli bulaşık görmek kazancının günden güne çok artacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir