AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık makinası almak

Kahve falında bulaşık makinası almak

Kahve falında bulaşık makinası almak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, ondan faydalanacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bulaşık makinası almak gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Kahve falında bulaşık makinası almak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makinada çalışmak uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para makinası görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında makina iğnesi görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalettir.

Kahve falında et makinası görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örgü makinası görmek elindekileri de yitireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı çamaşır makinası görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır makinası örtüsü görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir