AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta dizmek

Kahve falında tahta dizmek

Kahve falında tahta dizmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında tahta dizmek gördüyseniz:

  • Biraz zorlayıcı etkiler altındasınız.

Kahve falında tahta dizmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste taş dizmek düzeninin yıkılmayacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizde yatmak çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bulaşık dizmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kitap dizmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak dizmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında tesbih dizmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına yorulur.

Kahve falında tabak dizmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir