AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap dizmek

Kahve falında kitap dizmek

Kahve falında kitap dizmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet eder.

Kahve falında kitap dizmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kitap dizmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında dizden vurulmak kazancının çoğalacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında ev eşyası dizmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dizden yaralanmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık dizmek bazı radikal kararlar alınacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil tütün dizmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulur.

Kahve falında terlik dizmek daha fazla kazanç elde edeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında boncuk dizmek onun istediği yoldan gideceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir