AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balıgı tutmak

Kahve falında yunus balıgı tutmak

Kahve falında yunus balıgı tutmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında yunus balıgı tutmak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmamalısınız.

Kahve falında yunus balıgı tutmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yunus bal görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına yorulur.

Kahve falında yunus balığını tutmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı su balıgı tutmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canli balik tutmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanik suda balik tutmak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında bal tutmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü yunus balığı görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir