AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehire düştüğünü görmek

Kahve falında nehire düştüğünü görmek

Kahve falında nehire düştüğünü görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, elinin darlığa düşeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehire düştüğünü gördüyseniz:

  • Mevcut durumları en doğru şekilde yönetebilmek veya sorunları çözebilmek için, öncelikle gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışmanız veya gerçek manzarayı görmeniz gerekebilir.

Kahve falında nehire düştüğünü görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında nehir ve deniz görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, maddi kayıpların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah nehir görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehir kenarında olmak girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehir üzerinde yürümek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nehirde halı yıkamak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine yorulur.

Kahve falında nehir ve orman görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir