Kahve falında bulanik denizde yüzmek

Kahve falında bulanik denizde yüzmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanik denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Kahve falında bulanik denizde yüzmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanik denize girmek umutlarının çoğalacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz denizde yüzdüğünü görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize düşmek ve yüzmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalettir.

Kahve falında deniz kıyısında yüzmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle denizde yüzmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kumlu denizde yüzmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top