AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz bulanık görmek

Kahve falında deniz bulanık görmek

Kahve falında deniz bulanık görmek afiyette olacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, hasta ve zor geçireceğine inanılır.

Kahve falında deniz bulanık gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Kahve falında bulanık deniz görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık ve dalgalı deniz görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında denizi bulanık görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık denize düşmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında deniz suyunu bulanık görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı ve bulanık deniz görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin bulanık olduğunu görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık denizde boğulmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir