AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini yakmak

Kahve falında evini yakmak

Kahve falında evini yakmak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında evini yakmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri korumanız gerekiyor.

Kahve falında evin ortasında ateş yakmak kalp kırmaya, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında evin içinde soba yakmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulur.

Kahve falında kendi evini yakmak çok büyük hayır duaları alacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında evin ışığını yakmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evini yakmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde ateş yakmak verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının evini yakmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evini yakmak keyfinin ve neşesinin artacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir