AnaSayfa / Genel / Kahve falında buharlı ayna görmek

Kahve falında buharlı ayna görmek

Kahve falında buharlı ayna görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, galibiyetlerinin artacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buharlı ayna gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda tartışmalı ortamlar kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında buharlı ayna görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, muradının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buharlaşan su görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında buhara pilavı görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, rızkında ve malından olacağına inanılır.

Kahve falında buharlı ütü görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında buharlı tren görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında su buharı görmek yaşama isteğinin artacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında sıcak su buharı görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında küçük ayna görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir