AnaSayfa / Genel / Kahve falında buharlı ütü görmek

Kahve falında buharlı ütü görmek

Kahve falında buharlı ütü görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında buharlı ütü gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında buharlı ütü görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak su buharı görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buharlaşan su görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine işaret eder.

Kahve falında buharlı ayna görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buhara pilavı görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında buharlı tren görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet eder.

Kahve falında su buharı görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında ütü almak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir