AnaSayfa / Genel / Kahve falında su buharı görmek

Kahve falında su buharı görmek

Kahve falında su buharı görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su buharı gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz veya eviniz için gerekli krediyi bulabilirsiniz ya da tam tersi, ani ödemeler sizi zorlayabilir.

Kahve falında su buharı görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işarettir.

Kahve falında buharlaşan su görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak su buharı görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buharlı ayna görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa delalet etmektedir.

Kahve falında buharlı tren görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında buharlı ütü görmek dilediği gibi yaşayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında buhara pilavı görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü suyuyla yıkanmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir