AnaSayfa / Genel / Kahve falında buhara pilavı görmek

Kahve falında buhara pilavı görmek

Kahve falında buhara pilavı görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buhara pilavı gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilime rağmen, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, belli plan veya projelerinizin dikkate alınmasını sağlayabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında buhara pilavı görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak su buharı görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buharlı tren görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buharlı ayna görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buharlı ütü görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında buharlaşan su görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında su buharı görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bebeğe pilav yedirmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ortak edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir