AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ve altın görmek

Kahve falında buğday ve altın görmek

Kahve falında buğday ve altın görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday ve altın gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilgi bekliyor.

Kahve falında buğday ve altın görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kişiye hep umut olacağına işaret eder.

Kahve falında altın ve buğday görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında buğdayın içinde altın görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında altın buğday görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işaret eder.

Kahve falında buğday içinde altın görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında buğday tarlası ekmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine delalettir.

Kahve falında buğday saklamak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday vermek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir