AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğdayın içinde altın görmek

Kahve falında buğdayın içinde altın görmek

Kahve falında buğdayın içinde altın görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Kahve falında buğdayın içinde altın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda önemli olaylar meydana gelebilir veya bazı haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında buğday içinde altın görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında buğdayın içinde altın görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval içinde buğday görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Kahve falında buğday içinde yüzmek keyifli günler geçireceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde buğday görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işarettir.

Kahve falında buğdayın içinde oturmak kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde buğday görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, acılarını dindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın ve buğday görmek sermayenin harcandığına değeceğine, kimseyle konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir