AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday vermek

Kahve falında buğday vermek

Kahve falında buğday vermek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok üzüntü yaşayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday vermek gördüyseniz:

  • İmkansız gibi görünen ayrıntıları yakalama konusundaki yeteneğinizi keşfedebilirsiniz ya da detayları planlama konusundaki kabiliyetiniz hoşunuza gidebilir.

Kahve falında buğday hedik görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, bunalıma gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday yığını görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, mal ve varlık sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında nohut buğday görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşurelik buğday görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday kaynatıldığını görmek karasızlık yaşayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday yarması görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bahtının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynamış buğday görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, şansa alamet etmektedir.

Kahve falında bir avuç buğday görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir