AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday topladığını görmek

Kahve falında buğday topladığını görmek

Kahve falında buğday topladığını görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday topladığını gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif veya davetleriniz olumlu karşılık görmemiş olsa bile, siz tekrar tekrar önermeye veya teklif etmeye devam etmelisiniz.

Kahve falında buğday toplamak kötü sözler duyulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil buğday toplamak iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, kafasının karışacağına rivayet eder.

Kahve falında sudan buğday toplamak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday başağı toplamak rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tarlada buğday toplamak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday tanesi toplamak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında buğday topladığını görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalet eder.

Kahve falında yerden buğday toplamak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir