AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan buğday toplamak

Kahve falında sudan buğday toplamak

Kahve falında sudan buğday toplamak işlerin günden güne açılacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, insanlara olan güvenin artacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, elinin darlık görmeyeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sudan buğday toplamak gördüyseniz:

  • Ne kadar azını hayal ederseniz o kadar fazla şey elde edebilirsiniz.

Kahve falında sudan buğday toplamak karamsar ve umutsuz olacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında sudan para toplamak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan altın toplamak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sudan mantar toplamak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında sudan balık toplamak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan kağıt para toplamak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sudan ceviz toplamak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Kahve falında sudan yumurta toplamak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir