AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday saçmak

Kahve falında buğday saçmak

Kahve falında buğday saçmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, karanlığın biteceğine delalet eder.

Kahve falında buğday saçmak gördüyseniz:

  • Bazı iş fırsatlarıyla veya belli konularda yeteneklerinizi geliştirmenizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak olanaklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında buğday saçmak refah içinde yaşayacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında elektrik saçmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, büyük işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para saçmak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulur.

Kahve falında su saçmak birçok yeni bağlantı kurulacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ateş saçmak kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına delalettir.

Kahve falında düğünde para saçmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında saçda kepek görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçda beyaz görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir