AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik saçmak

Kahve falında elektrik saçmak

Kahve falında elektrik saçmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik saçmak gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında elektrik saçmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçda kepek görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında saçda beyaz görmek hevesinin kursağında kalacağına, işsiz ise işe gireceğine delalettir.

Kahve falında su saçmak yanlış yatırımlar yapacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında un saçmak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında ateş saçmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sağlıklı ve zinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etrafa para saçmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolar saçmak işlerini toparlayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir