AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçda kepek görmek

Kahve falında saçda kepek görmek

Kahve falında saçda kepek görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, işlerin günden güne açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında saçda kepek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi alışılmadık bir yöntemle, farklı şekilde fiiliyata geçirebilirsiniz.

Kahve falında saçda kepek görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un saçmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, günahkâr olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday saçmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında etrafa para saçmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ışık saçmak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında elektrik saçmak kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçda sirke görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına yorulur.

Kahve falında saçda böcek görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir