AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş saçmak

Kahve falında ateş saçmak

Kahve falında ateş saçmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, yeni işlere gireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ateş saçmak gördüyseniz:

  • Son derece sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.

Kahve falında ateş saçmak hayırlı bir kısmet çıkacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında saçda böcek görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çevrenizden takdir görmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında etrafa para saçmak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında buğday saçmak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçda beyaz görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik saçmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında saçda sirke görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paraları saçmak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir