AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday pilavı görmek

Kahve falında buğday pilavı görmek

Kahve falında buğday pilavı görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza inanılır.

Kahve falında buğday pilavı gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Kahve falında buğday pilavı görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine inanılır.

Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, makamından olacağına işarettir.

Kahve falında misafire pilav vermek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevlit pilavı yapmak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında pilavda böcek görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında pilav üstü döner yemek çok önemli başarılar elde edileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında salçalı pilav görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, saygın biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir