AnaSayfa / Genel / Kahve falında salçalı pilav görmek

Kahve falında salçalı pilav görmek

Kahve falında salçalı pilav görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işarettir.

Kahve falında salçalı pilav gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı planlarınız olabilir.

Kahve falında salçalı pilav pişirmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salçalı pilav görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalettir.

Kahve falında salçalı bulgur pilavı görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı salçalık biber görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salçalı yemek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş salça görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında salça kavanozu görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev salçası görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir