Kahve falında buğday nohut görmek

Kahve falında buğday nohut görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, hatalı yollara sapılacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday nohut gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki kişiler iş hayatınıza engel oluyor olabilir.

Kahve falında buğday nohut görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında nohut buğday görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, her şeyin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında nohut ve buğday görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında buğday ve nohut görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, spora başlayacağına delalet eder.

Kahve falında nohut ve mercimek görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında bir çuval nohut görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa nohut ekmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında nohut satmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir