AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ve nohut görmek

Kahve falında buğday ve nohut görmek

Kahve falında buğday ve nohut görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalettir.

Kahve falında buğday ve nohut gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alabilirsiniz.

Kahve falında buğday ve nohut görmek düzenin kurulacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday nohut görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nohut ve buğday görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut buğday görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nohut dikmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilav ve nohut yemek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru nohut görmek ulvi kimse haline geleceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında nohut dalı görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir