AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut satmak

Kahve falında nohut satmak

Kahve falında nohut satmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında nohut satmak gördüyseniz:

  • Olmasını çok istediğiniz şeyleri elde etmenize yardım edebilecek ilginç olaylar yaşanabilir.

Kahve falında nohut satmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işaret eder.

Kahve falında pilav nohut görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında nohut almak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük nohut görmek hastalıklara şifa bulunacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pilav nohut yemek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında nohut pişirmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde nohut görmek kendisine olan güveninin azalacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında nohut saymak çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir