AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday içinde yüzmek

Kahve falında buğday içinde yüzmek

Kahve falında buğday içinde yüzmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, huzurun bozulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, ele geçen kazancın artacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işaret eder.

Kahve falında buğday içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında buğday içinde yüzmek helal lokmalar yiyeceğine, azap çektiğine yorulur.

Kahve falında buğday içinde altın görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında buğdayın içinde altın görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde buğday görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, mutlu olacağına ve güleceğine delalettir.

Kahve falında buğdayın içinde oturmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde buğday görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, de zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çuval içinde buğday görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gölün içinde yüzmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir