AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde buğday görmek

Kahve falında suyun içinde buğday görmek

Kahve falında suyun içinde buğday görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde buğday gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız veya belli bir mesafede kaldığınız şeylerden hoşlanmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde buğday görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet eder.

Kahve falında buğdayın içinde oturmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde buğday görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday içinde altın görmek insanları kıracağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında buğdayın içinde altın görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine inanılır.

Kahve falında buğday içinde yüzmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında çuval içinde buğday görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hem de sevdiklerinin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su ve buğday görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok üst mevkilere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir