AnaSayfa / Genel / Kahve falında mazot deposu görmek

Kahve falında mazot deposu görmek

Kahve falında mazot deposu görmek işinin yoluna gireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalet eder.

Kahve falında mazot deposu gördüyseniz:

  • Biraraya geleceğiniz, arkadaş, akraba veya komşularınızın faydalı önerileri olabilir.

Kahve falında mazot deposu görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mazot tankeri görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mazot doldurmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında mazot satmak büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabaya mazot almak çocuklar gibi mutlu olacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında arabaya mazot doldurmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında mazot görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına yorulur.

Kahve falında mazot çalmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir