AnaSayfa / Genel / Kahve falında briket taşımak

Kahve falında briket taşımak

Kahve falında briket taşımak kısa süreli karlar elde edileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında briket taşımak gördüyseniz:

  • Sizi sinirlendirmeye ya da manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında briket taşımak özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında briket duvar görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında briket görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında briket ev görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında yılan taşımak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin eşyalarını taşımak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yangına su taşımak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalettir.

Kahve falında portakal taşımak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir