AnaSayfa / Genel / Kahve falında briket duvar görmek

Kahve falında briket duvar görmek

Kahve falında briket duvar görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, maddi gücünün azalacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında briket duvar gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında briket duvar görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında briket ev görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında briket taşımak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında briket görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarların boyandığını görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvardan kan aktığını görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatlayan duvar görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odanın duvarını silmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir