AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş zeytin görmek

Kahve falında bozulmuş zeytin görmek

Kahve falında bozulmuş zeytin görmek hayırlı adımlar atacağına, hikmete kavuşacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş zeytin gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerinizle size yardımı dokunabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında bozulmuş zeytin görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, aile hayatının kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında bozulmuş kavun görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boz eşek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında bozulmuş patates görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına alamet eder.

Kahve falında telefonun bozulması görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına tabir olunur.

Kahve falında kızlıgın bozulmasını görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında boz ayıdan kaçmak aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına delalet eder.

Kahve falında bozulmuş süt içmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir