AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın çalmakla suçlanmak

Kahve falında altın çalmakla suçlanmak

Kahve falında altın çalmakla suçlanmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında altın çalmakla suçlanmak gördüyseniz:

  • Disiplinli olmanızın karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında altın çalmakla suçlanmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para çalmakla suçlanmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında suçlandığını görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine alamet eder.

Kahve falında haksız yere suçlandığını görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında biri tarafından suçlanmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , maddi gücünün artacağına alamet eder.

Kahve falında bir şeyle suçlanmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında suçunu itiraf etmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suçsuz yere suçlanmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir