AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçlandığını görmek

Kahve falında suçlandığını görmek

Kahve falında suçlandığını görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suçlandığını gördüyseniz:

  • En iyi seçimi yapabilmek için denge kurulması gerekiyor.

Kahve falında haksız yere suçlanmak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında bir suç işlemek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına yorulur.

Kahve falında biri tarafından suçlanmak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından suçlanmak hidayete ermeyi de başaracağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında suç üstü yakalamak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin suçunu üstlenmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında hırsızlıkla suçlanmak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına delalettir.

Kahve falında suç görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir