AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyle suçlanmak

Kahve falında bir şeyle suçlanmak

Kahve falında bir şeyle suçlanmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında bir şeyle suçlanmak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz sizi kötü durumda kalmaktan kurtarabilir.

Kahve falında bir şeyle suçlanmak tüm dileklerin tutacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret eder.

Kahve falında suçsuz yere suçlanmak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında adam öldürmekle suçlanmak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına tabir olunur.

Kahve falında yalanla suçlanmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında para çalmakla suçlanmak bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suç görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında haksız yere suçlandığını görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında ihanetle suçlanmak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir