AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından suçlanmak

Kahve falında biri tarafından suçlanmak

Kahve falında biri tarafından suçlanmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından suçlanmak gördüyseniz:

  • Genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında biri tarafından suçlanmak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından suçlanmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında başkası tarafından suçlanmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yalanla suçlanmak alım gücünün artacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin suç işlediğini görmek güzel bir evliliğe, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işarettir.

Kahve falında suç işlerken yakalanmak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına inanılır.

Kahve falında bir suç işlemek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suçunu saklamak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir