AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçsuz yere suçlanmak

Kahve falında suçsuz yere suçlanmak

Kahve falında suçsuz yere suçlanmak Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Kahve falında suçsuz yere suçlanmak gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında suçsuz yere suçlanmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, belli bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suçsuz yere tutuklanmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suçsuz yere hapishaneye girmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suçsuz yere hapse girdiğini görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet eder.

Kahve falında suçsuz yere cezaevine girmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suçsuz olduğunu görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haksız yere suçlandığını görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, işlerinin başarılı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir