AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş et görmek

Kahve falında bozulmuş et görmek

Kahve falında bozulmuş et görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, huzurlu, mutlu olacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında bozulmuş et gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal topluluklardaki yerinizi ilgilendiren konularda ne yapacağınızı hala netleştiremediyseniz, yakında netleştirebilirsiniz.

Kahve falında bozulmuş tavuk eti görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş et yemek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş et görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş çiğ et görmek başarılı olacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boz köpek görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında bozulmuş patates görmek saadete ereceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş yol görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba bozulması görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir