AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş pirinç görmek

Kahve falında bozulmuş pirinç görmek

Kahve falında bozulmuş pirinç görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, rahat yüzü göreceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Kahve falında bozulmuş pirinç gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Kahve falında bozulmuş pirinç görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş salatalık görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalettir.

Kahve falında bozulmuş mezar görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruç bozmamak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş kavun görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş üzüm görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına inanılır.

Kahve falında boz fare görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında bozulmuş çorba görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir