AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş sebze görmek

Kahve falında bozulmuş sebze görmek

Kahve falında bozulmuş sebze görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, aniden evlilik kararı alacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş sebze gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Kahve falında bozulmuş sebze görmek yükseldikçe yükseleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş mezar görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işarettir.

Kahve falında bozyılan görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının bozulmasını görmek isteklerinize kavuşacağınıza, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namazın bozulmasını görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına alamet eder.

Kahve falında oruç bozmamak çok zor günler geçireceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş yemek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş karpuz görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir