AnaSayfa / Genel / Kahve falında boz ayısı görmek

Kahve falında boz ayısı görmek

Kahve falında boz ayısı görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, evine bereket geleceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında boz ayısı gördüyseniz:

  • Bilerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında boz ayı yavrusu görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında boz ayı öldürmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boz ayı görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında boz ayısı görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş çorba görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında bozulmuş peynir görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında boz kedi görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bozulmuş karpuz görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir